Hentbol milli takımlarında görev değişikliği

Hentbol milli takımlarında görev değişikliği
THF Yönetim Kurulu, kadın ve erkek A ve Genç Milli Takımlar'da görev değişikliğine gitti- A Milli Kadın Takımı'nda Serdar Eler, A Milli Erkek Takımı'nda ise İlker Şentürk başantrenörlüğe getirildi

ANKARA (AA) - Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Yönetim Kurulu, erkek ve kadınlar A ile Genç Milli Takımlar'da görev değişikliğine gitti.

Yönetim Kurulu, A Milli Kadın Takımı'nın başantrenörlüğüne Serdar Eler, A Milli Erkek Takımı'nın başantrenörlüğüne de İlker Şentürk'ü getirdi.

Kadınlarda eski milli takım başantrenörü Hikmet Vurgun teknik kurul başkanlığına getirilirken, erkeklerde ise Adnan Öztürk Milli Takımlar Genel Koordinatörlük görevini üstlendi.

Erkeklerde Şentürk'ün yardımcılıklarını Okan Halay ve Serdar Karaçam, kadınlarda ise Eler'in yardımcılıklarını Celal Gençoğlu ve Şenay Kabadayı yapacak.


- Gençlerde de görev değişimi


Öte yandan, erkek ve kadın genç milli takımlarında da görev değişikliğine gidildi.

Erkeklerde Murat Mızrakçı başantrenörlük görevini üstlenirken, yardımcılıklarına ise Nesih Çakar, Hüseyin Dilsiz ve Ragıp Demirman getirildi.

Kadınlarda ise Kemal Durak başantrenör olarak görevlendirildi. Tolga Köybulan, Arzu Gerçek ve Deniz Gaşgil ise Durak'ın yardımcı antrenörleri olarak görev alacak.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.