Hentbolda play-off heyecanı sürüyor

Hentbolda play-off heyecanı sürüyor
- Erkekler Süper Lig'de yarı final serisinin üçüncü maçlarında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Trabzonspor, Beşiktaş Mogaz ile de Amasya Taşova YİBO yarın karşılaşacak


ANKARA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig play-off yarı final serisinin üçüncü maçlarında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Trabzonspor, Beşiktaş Mogaz ile de Amasya Taşova YİBO yarın karşı karşıya gelecek.

İstanbul'daki maç Süleyman Seba Spor Salonu'nda, başkentteki müsabaka da Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak.

Beşiktaş Mogaz, rakibi önünde seride 2-0 önde bulunuyor. Siyah-beyazlılar deplasmandaki ilk maçı 33-27, evindeki ikinci karşılaşmayı da 38-26 kazanmıştı.

Diğer eşleşmede, Trabzon'da oynanan serinin ilk müsabakasını Trabzonspor 33-30, başkentteki ikinci maçı da Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor 34-23 kazandı. Bu sonuçların ardından play-off serisinde durum 1-1'e geldi.

Seride 3 galibiyet elde eden takımlar finale yükselecek.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.