Hiçyılmaz'dan K Türü Yetki Belgesi Açıklaması

Hiçyılmaz'dan K Türü Yetki Belgesi Açıklaması
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından K türü yetki...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından K türü yetki belgeleri ücretlerinde yapılan indirimleri değerlendirdi.

Ticaret Odasından yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Hiçyılmaz, Karayolu Taşıma Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik ile K türü yetki belgeleri için alınan ücretlerde indirime gidilmesini olumlu karşıladıklarını kaydetti.

Hiçyılmaz, yönetmeliğin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından revize edilmesinin ardından, K-1 yetki belgesi 24 bin 307 liradan 10 bin liraya, K2 yetki belgesi 12 bin 152 liradan, 10 bin liraya ve K3 yetki belgesi ise 12 bin 152 liradan 5 bin liraya indirildiğini belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.