Hırsızlık şüphelileri, havaya ateş edilerek yakalandı

Hırsızlık şüphelileri, havaya ateş edilerek yakalandı
Eyüp'te polis merkezi yakınlarındaki şüphelilerin durdurulması için havaya ateş edilmesi nedeniyle, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi - Yakalanan hırsızlık şüphelileri, kontrollerinde herhangi bir bulguya rastlanmaması üzerine serbest bırakıldı

İSTANBUL (AA) - Eyüp'teki hırsızlık şüphelilerinin durdurulması için polisin havaya ateş etmesi nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Haliç Köprüsü altındaki Motosikletli Polis Timler Amirliği yakınlarında, hırsızlık şüphelisi 3 kişi bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, söz konusu kişilere "dur" ihtarında bulundu.

İhtara uymayarak kaçan şüpheliler, polis tarafından havaya ateş edilerek durduruldu.

Bu sırada, silah seslerinin duyulmasının ardından, Motosikletli Polis Timler Amirliğinin bulunduğu yere, çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan araştırmada, hırsızlık şüphelilerinin yakalanması için havaya ateş edildiğinin tespiti üzerine, polis ekipleri normale döndü.

Bu arada, polis ekiplerince yakalanan hırsızlık şüphelileri, yapılan kontrollerde herhangi bir suça karışmadıklarının anlaşılması üzerine serbest bırakıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.