Hüseyin Oprukçu'ya sevgi seli

Hüseyin Oprukçu'ya sevgi seli
Taşağıl ve Alhan’da coşkulu bir kalabalıkla ve “Seni başkan yapacağız” tezahüratlarıyla karşılanan Ereğli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu, “Ereğli’ye adam gibi hizmet etmek neymiş hepsine göstereceğiz” dedi.

Taşağıl ve Alhan’da coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Ereğli Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, seçim yaklaştıkça sahte isim ve hesaplarla saldırıların sıklaştığını belirterek, “Demek ki onlar da Hakk’ın ve halkın benim yanımda olduğunu anladılar” dedi.

Gittiği bütün mahallelerde benzer sevgi ve ilgi ile karşılanan Oprukçu, şahsının hedef alınarak yapılan saldırıların kendisini Ereğli halkının hadimi olmaktan alıkoyamayacağını söyledi. Mahalle sakinleri ise tezahüratlar eşliğinde “Seni Başkan yapacağız” dediler.

Büyükşehir yasasının uygulamaya başlamasının üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen Ereğli Belediyesinin mahallelerin imar planı sorununu çözememesinin beceriksizlik olduğunu ifade eden Oprukçu, “Sizin ve imar planı yapılmadığı için hala mera statüsünde bulunan bütün mahallelerimizin bu sorununu söz veriyorum ben bitireceğim. Ereğli’ye adam gibi hizmet etmek neymiş hepsine göstereceğiz” dedi.

oprukcu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.