İçişleri Bakanı Ala Bursa'da

İçişleri Bakanı Ala Bursa'da
Ala, AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen futbol turnuvasının ödül törenine katıldı

BURSA (AA) - İçişleri Bakanı Efkan Ala, AK Parti İl Başkanlığının düzenliği futbol turnuvasının ödül törenine katıldı.

Ala, Bursa Büyükşehir Belediyesi Hüdavendigar Spor Tesisleri'nde yapılan final maçının ardından gerçekleştirilen ödül töreninde, etkinliği düzenleyenleri tebrik ettiğini söyledi.

İl ve ilçe teşkilatlarının sportif faaliyetlerle birlik ve beraberlik mesajı sunma fırsatı bulduğunu ifade eden Ala, şöyle devam etti:

"AK Parti, siyasette birlik, top yekün bir arada olma ve siyasette güç birliği, hizmette yarış ve futbolda da rekabet. Birinci olanları bu anlayış içerisinde kutluyor ve tebrik ediyoruz. Bütün katılanlar da aslında kazananlar arasında çünkü bu turnuvaya katılmak ve teşkilatlar arasında böyle bir organizasyon düzenlemek başlı başına önemli bir husus. Bizim spora verdiğimiz ehemmiyeti, vatandaşlarımıza ve gençlerimize verdiğimiz kıymeti gösterir."

Gençlerin araştırma ve geliştirme, bilimsel faaliyetlerle çalışmalarını istediklerini vurgulayan Ala, "Gençlerin atletizm yapmalarını, yarışmalarını ve yarışırken de centilmence yarışmalarını arzu ediyoruz. Onun için de imkanlar sunuyoruz. Bu etkinlik, bizim politikamızla örtüşen bir tutum. Biz gençleri böyle alanlarda görmek istiyoruz." diye konuştu.

Turnuvanın hakemleri Süreyya ve Nurdan Temel'e çiçek veren Ala, ardından turnuvanın gol kralı olan Adem Bakıroğlu'na çiçek ve kupa takdim etti.

Ala, daha sonra turnuvada üçüncü olan Gürsu ilçe teşkilatı, ikinci olan İnegöl ilçe teşkilatı ve birinci olan İl Başkanlığı takımlarının oyuncularına madalyalarını ve kupalarını verdi.

Ödül törenine Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile bazı milletvekilleri ve partililer katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.