İki güçlü ve şampiyonluk adayı takımın mücadelesi oldu

İki güçlü ve şampiyonluk adayı takımın mücadelesi oldu
Giresunspor Teknik Direktörü Diyadin:"İkinci bölgede baskı yaparak kaleye gelmelerini engelledik. Oyuncularımı görevlerini yerine getirdiği için tebrik ediyorum"

TFF 1. Lig'in ikinci haftasında konuk ettiği Adanaspor'u 3-0 mağlup eden Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Diyadin, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, ligin en önemli ekiplerinden biriyle zorlu bir mücadele verdiklerini belirtti.

İkinci bölgede yaptıkları baskıyla rakiplerinin kalelerine gelmelerini engellediklerini vurgulayan Diyadin, "Geçen hafta çok iyi oynamıştık. Bu maçta da en önemli rakiplerden biriyle karşılaştık. Oyuncularının kapasitesi ölçüsünde ne yapabileceklerini biliyorduk. İkinci bölgede baskı yaparak kaleye gelmelerini engelledik. Oyuncularımı görevlerini yerine getirdiği için tebrik ediyorum. Adanaspor karşısında önemli bir galibiyet aldık." diye konuştu.

Diyadin, kadro derinliğini artırmaları durumunda iyi sonuçlar alacaklarını kaydederek, "Önemli olan skor değil doğru oynamak. Mücadelenin yanında teknik oynamak önemli. Bunu devam ettirmek durumundayız." ifadelerini kullandı.

 

- Adanaspor cephesi

 

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç ise Giresunspor'un haklı bir galibiyet aldığını dile getirdi.

İki takımın da şampiyonluk adayı olduğuna değinen Kılıç, şunları kaydetti:

"İki güçlü ve şampiyonluk adayı takımın mücadelesi oldu. Zor geçeceğini biliyorduk. 1-0 olana kadar kalite, iki takım için de iyi değildi. Gol yedikten sonra oyunun tüm tılsımı da özellikle bizim açımızdan bozuldu. Bu, daha kontrolsüz oynamamıza neden oldu. En büyük hatamız, golden sonra oyunun psikolojik açıdan kontrolünü kaybetmek. Oyuncularımız daha sakin kalsaydı oyunu kurtarabilirdik. Giresunspor haklı bir galibiyet aldı."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.