İki THY uçağında teknik arıza

İki THY uçağında teknik arıza
Atatürk Havalimanı’na yaklaştığı sırada teknik arıza yaşanan THY'nin Darüsselam-İstanbul seferini yapan uçağı, kule ile irtibatlı olarak sorunsuz iniş yaptı- THY'nin İstanbul-Bodrum seferini yapan tarifeli uçağı Atatürk Havalimanı'ndan hareket ettikten so

İSTANBUL (AA) - Atatürk Havalimanı’na yaklaştığı sırada teknik arıza yaşanan Türk Hava Yolları'nın (THY) Darüsselam-İstanbul seferini yapan tarifeli uçağı, kuleden izin alınmasının ardından sorunsuz iniş yaptı.

Tanzanya'nın Darüsselam kentinden İstanbul'a hareket eden uçakta, Atatürk Havalimanı'na yaklaşıldığı sırada teknik bir arıza yaşandı. Uçağın kaptan pilotu durumu Atatürk Havalimanı kontrol kulesine bildirdi. Gerekli izinler alından sonra uçak, Atatürk Havalimanı'na saat 11.10'da sorunsuz şekilde iniş yaptı.

Uçak, yolcuların inmesinin ardından kontrol için hangara çekildi.

- Bodrum uçağı döndü

Öte yandan aynı saatlerde THY'nin İstanbul-Bodrum seferini yapan tarifeli uçağı Atatürk Havalimanı'ndan hareket etti. Kalkıştan kısa bir süre sonra uçakta teknik bir arıza yaşandı. Kaptan pilot, Atatürk Havalimanı'na dönme kararı aldı. Kule ile irtibata geçen kaptan pilot, uçağı sorunsuz şekilde Atatürk Havalimanı'na indirdi.

Yolcular, başka bir uçakla Bodrum'a hareket ederken teknik arıza yaşanan uçak kontrol için hangara çekildi.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.