İKİNCİ NESİL YILDIZLAR

İKİNCİ NESİL YILDIZLAR
TBF Uluslararası U16 Turnuvası’nda heyecan başlıyor. Avrupa’nın en önemli organizasyonlarından birisi olarak görülen turnuva Konya’da oynanacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen TBF Uluslararası U16 Turnuvası’nda heyecan bugün başlıyor. Türkiye U16 ve U15 takımlarının yanı sıra Arjantin, Bulgaristan, Gürcistan, Letonya, Litvanya ve Ukrayna’nın yer alacağı turnuvada hedef en iyi basketbolu oynayıp şampiyon olmak. TBF tarafından her yıl yapılan uluslararası organizasyon bu yıl da Konya’da gerçekleşecek. Daha önce 2 kez milli takıma ev sahipliği yapan Konya, bugün başlayacak dev organizasyonda yine yalnız bırakmayacak. 1 hafta sürecek turnuvada Konyalı basketbol severlerin desteği bekleniyor.

BABADAN OĞULA

Avrupa’nın en prestijli turnuvası olarak gösterilen TBF Uluslararası U16 Turnuvası’nda geleceğin yıldızları sahne alacak. Turnuvada mücadele edecek Türkiye U15 takımında da tanıdık isimler yer alıyor. Bir dönem basketbol camiasına damga vuran isimlerin çocukları bu jenerasyonda mücadele edecek. Haluk Yıldırım, Ömer Onan, Ufuk Sarıca’nın oğulları Rüzgar Alp Yıldırım, Yiğit Onan ve Efe Sarıca U15 takımında yarın başlayacak turnuvada babalarının karşısında boy gösterecek. Öte yandan Anadolu Efes forması giyen Can Maxim Mutaf’ın kardeşi Sarper David Mutaf da forma giyecek.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Heyecan dolu geçecek karşılaşmalar 100. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak. Basketbol severlerin ücretsiz olarak takip edebileceği maçlarda salonun dolu olması bekleniyor. Konyalı seyircileri maça davet eden milli takım teknik heyeti, güzel ve zorlu geçecek maçlarda büyük destek bekliyor. (Seda Erciş)

TBF Uluslararası U16 turnuvasında ilk hafta programı

BUGÜN:

12.00   Letonya          -           Arjantin         

14.15   Litvanya         -           Ukrayna         

16.30   Türkiye U15   -           Gürcistan

18.45   Türkiye U16   -           Bulgaristan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.