Ilgın’da doğalgaz çalışmaları başladı

Ilgın’da doğalgaz çalışmaları başladı
KONYA (AA) - Ilgın ilçesinde doğalgaz ana boru hattı çalışmaları başlatıldı.AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten ve yönetim kurulu üyeleri, Fahrettin...

KONYA (AA) - Ilgın ilçesinde doğalgaz ana boru hattı çalışmaları başlatıldı.

AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ali Erten ve yönetim kurulu üyeleri, Fahrettin Altay Mahallesinde başlatılan çalışma ile ilgili işçilerden bilgi aldı.

Son yıllarda Ilgın'a önemli hizmetlerin yapıldığını belirten Erten, "AK Parti'nin yatırımlarından bir tanesi daha bugün hayata geçiyor. Doğalgaz boru hattı için çalışmalar başladı. Ana arterlerdeki çalışmalar 3-4 ayda tamamlanacak. Proje yaklaşık 3 yıl içerisinde tamamlanacak. Ilgın'ın neredeyse tamamına yakınına doğalgaz verilecek. İlçemiz, yatırım tamamlandığında temiz bir havaya kavuşacak. İnşallah diğer projeler de en kısa sürede başlayacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral ise "Bugün ilçemiz adına mutlu bir gün. Uzun zamandır özlemini çektiğimiz doğalgaz şehrimize nihayet geliyor. Sorumlu firma bugün doğalgaz borularını döşemeye başladı. İlçemizde özlemle beklenen bir hizmetti. Şehrimiz adına Enerji Bakanımıza, EPDK Başkanımıza, bölge milletvekillerimize ve AK Parti teşkilatlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Firma yetkilileri de doğalgaz ana boru hattı çalışmalarının mevsimsel şartların uygunluğu ölçüsünde hızla devam edeceğini, işin normal ihale sürecinden daha erken teslim edilebileceğini bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.