"İlk Hedefimiz Lige Galibiyetle Başlamak"

"İlk Hedefimiz Lige Galibiyetle Başlamak"
- Arkas Spor Basın Sözcüsü Uğur Özden:- "Fransız rakibimizi taraftarımızın desteğiyle yenerek E Grubu'na iyi başlamak ve bir üst tur için avantaj elde etmek istiyoruz"


İZMİR (AA) - CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi E Grubu'nun ilk maçında yarın Fransız ekibi Tours VB'yi ağırlayacak Arkas Spor'un basın sözcüsü Uğur Özden, rakiplerini yenerek bir üst tur için avantaj elde etmek istediklerini bildirdi.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde zor bir grupta yer aldıklarını, organizasyonun genç oyuncuları için büyük tecrübe olacağını aktardı.

Şampiyonlar Ligi'nde statünün değiştiğini ve Dörtlü Final oynanmayacağını hatırlatan Özden, şunları kaydetti:

"Sadece Avrupa'nın değil, tüm dünyanın yakından takip ettiği CEV Şampiyonlar Ligi'nde olmak bizleri gururlandırıyor. Birçok dünya yıldızının ter döktüğü bu ligde ilk hedefimiz lige galibiyetle başlamak. Fransız rakibimizi taraftarımızın desteğiyle yenerek E Grubu'na iyi başlamak ve bir üst tur için avantaj elde etmek istiyoruz. Tüm İzmirli voleybolseverleri bu güzel maçlara davet ediyoruz."

Arkas Spor ile Tours VB arasındaki müsabaka, yarın saat 19.00'da Atatürk Voleybol Vestel Venus Spor Kompleksi'nde oynanacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.