İlkokul Öğrencilerden Afrin Kahramanlarına Destek

İlkokul Öğrencilerden Afrin Kahramanlarına Destek
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesindeki Yenipazar ilkokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesindeki Yenipazar ilkokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere okudukları şiirle destek verdi.

Okul önünde toplanan öğrenciler, okul müdürü Ertuğrul Kılınç'ın yazdığı şiiri hep birlikte okudu. Ellerinde "Yozgat Boğazlıyan Yenipazar'dan Afrin Yiğitlerine Selam Olsun" yazan kartonlar açan öğrenciler, Afrin kahramanlarına selam gönderdi.

Yenipazar ilkokulu Müdürü Ertuğrul Kılınç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk askerinin Afrin'de teröristlerle kahramanca mücadele ettiğini söyledi.

Bir eğitimci olarak Zeytin Dalı Harekatı'na manevi destek olmak ve Mehmetçiğe moral vermek istediklerini anlatan Kılınç, "Çocuklarımıza milli, manevi duygular ve vatan sevgisini aşılamak amacıyla böyle bir çalışma yaptık. Bunun dışında okul olarak öğrencilerimizin yazdığı mektupları Mehmetçiğimize gönderdik. Onlar için her zaman dua ediyoruz." dedi.

Kılınç ayrıca, çektikleri videoyu sosyal medyada paylaştıklarını ve büyük ilgi gördüklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.