İlkokulda "hobi bahçesi" kuruldu

İlkokulda "hobi bahçesi" kuruldu
Bakırköy'de ilkokul öğrencileri, İl Emniyet Müdürü Çalışkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın'la birlikte okulun bahçesinde oluşturulan hobi bahçelerine çeşitli fideler dikti

İSTANBUL (AA) - Bakırköy Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu öğrencileri, doğa ile iç içe bir hayat tarzını benimsemeleri ve doğayı koruyarak çevre bilinci kazanmalarını sağlamak amacıyla, okulun bahçesine her sınıf için kurulan hobi bahçelerine fideler dikti.

Hobi bahçelerinin açılışına, İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan ve okulun müdür yardımcısı eşi Müberra Aksoy Çalışkan ile Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın katıldı.

Hobi bahçelerinin açılışı Aydın ve Çalışkan'ın kurdeleyi kesmesiyle yapıldı.

Öğrenciler dikecekleri domates, biber, çilek, soğan, maydanoz fidelerini, hobi bahçelerine koro halinde şarkı söyleyerek getirdi.

İstanbul Emniyet Müdürü Çalışkan, çocuklara oluşturulan hobi bahçesine nasıl fide dikeceklerini gösterdi. Ardından öğrenciler fideleri hobi bahçelerine dikti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.