İmob Mersin Mobilya Fuarı Açıldı

İmob Mersin Mobilya Fuarı Açıldı
Mersin Valisi Ali İhsan Su:- "Çin, ABD, Almanya, İtalya ve İngiltere gibi çok önemli mobilya ihracatçıları içerisinde ülkemiz de var"

MERSİN (AA) - CNR Holding tarafından düzenlenen Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Yenişehir Fuar Merkezi'ndeki açılışta yaptığı konuşmada, fuarların kentler için önemini vurguladı.

Fuarların insanların birebir iletişim kurduğu mekanlar olduğunu anlatan Su, "Mobilya sektörü geldiğimiz noktada sadece temel ihtiyaç olarak değil artık bir tüketim, konfor malzemesi. İş dünyası da bunun farkına varmış durumda. Çin, ABD, Almanya, İtalya ve İngiltere gibi çok önemli mobilya ihracatçıları içerisinde ülkemiz de var." dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de fuar organizasyonlarının Mersin için önemli olduğunu dile getirdi.

CNR Holding İcra Kurulu Başkanı Ali Bulut ise fuara Türkiye'nin dört bir yanından 100'den fazla firmanın katıldığını belirtti.

Türkiye'nin her yerinde fuarı tanıttıklarını anlatan Bulut, "Fuarımızı 50 binden fazla ziyaretçinin gezeceğini tahmin ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda fuara Akdeniz ve Orta Doğu ağırlıklı olmak üzere daha fazla yabancı alıcı getirmek için de çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız." ifadesini kullandı.

Fuar, 28 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.