İncesu'ya Kesimhane Ve Kurbanlık Satış Yeri Açıldı

İncesu'ya Kesimhane Ve Kurbanlık Satış Yeri Açıldı
KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi ve İncesu Belediyesi tarafından yaptırılan kesimhane ve canlı hayvan satış pazarı açılışı...

KAYSERİ (AA) - İncesu ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi ve İncesu Belediyesi tarafından yaptırılan kesimhane ve canlı hayvan satış pazarı açılışı yapıldı.

İstasyon mevkisine yaptırılan ve kurbanlık kesimhane ve satış yerinin açılışı için tören düzenlendi.

Törene AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İncesu Kaymakamı Barış Demirtaş, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Elitaş, törende yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yoğun bir tempoyla çalıştığını belirterek, belediye hizmetlerinden övgüyle söz etti.

Başkan Çelik'in icraatlarıyla konuştuğunu ifade eden Elitaş, "Büyükşehir Belediye Başkanımız büyük bir gayretle, azimle, kararlılıkla, projeleriyle, çalışkanlığıyla Kayseri halkının gönlünde hak ettiği noktaya ulaştı. Kayseri şantiye gibi. Belki bazı sıkıntılar çekiliyor ama her nimetin külfeti olacak. O sıkıntılar geride kalacak. Başkanımız teknik adam gözüyle bakarak uygun maliyetlerle gözü bozan değil göze hoş gelen güzel hizmetler yapıyor." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de bu yıl adeta yatırım seferberliği başlattıklarını, alt yapıdan üst yapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda görülmemiş bir tempoyla çalıştıklarını dile getirdi.

İncesu'nun, aldığı yatırımlarla kent merkezinin bir parçası haline geldiğini ifade eden Çelik, "Rekorlar kırdığımız bir yatırım yılı geçiriyoruz. Adeta her mahallede, her ilçede bir çalışma yapıyoruz. Çünkü, verilen makamların bize yüklediği vebali biliyoruz ve bu vebalin altında kalmamak için gece gündüz çalışıyoruz. Bunun sonucunda da temelini attığımız işi 2,5 ayda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. İncesu’nun ihtiyaçlarından birisi de açılışı yapacağımız kesimhaneydi. 2,5 ay önce yapılan törende temelini attık. Bizler eski siyasiler gibi yapacağız edeceğiz demiyoruz, yapıyoruz ve hizmete sunuyoruz." dedi.

300 metrekare büyüklüğündeki kesimhanenin İncesu'nun ihtiyacına cevap vereceğini aktaran Başkan Çelik, bu yıl İncesu ile birlikte 7 ilçeye daha kesimhane yaptıklarını, iki ilçede de kesimhaneleri modern hale getirdiklerini kaydetti.

Daha sonra açılışı yapılan kesimhane ve canlı hayvan pazarı katılımcılar tarafından gezildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.