İncir Reçeli 2'de heyecanlı gala!

İncir Reçeli 2'de heyecanlı gala!
Yönetmenliğini ve senaristliğini Aytaç Ağırlar’ın üstlendiği “İncir Reçeli 2″ filminin galası Kanyon AVM’de yapıldı.

İncir Reçeli 2 filminin galası yapıldı

Filmin başrol oyuncularından Halil Sezai Paracıkoğlu da ikinci filmde de şarkılar bestelediklerini kaydederek, “Filmi izleyenlerin tepkilerine göre bu şarkıların etkisini göreceğiz” diye konuştu.

Diğer başrol oyuncusu Şafak Pekdemir ise bunun ilk sinema filmi deneyimi olduğunu ifade ederek, “Böyle başarılı bir yapımda oyuncu olarak bulunmak çok heyecan verici” dedi.

Halil Sezai Paracıkoğlu ve Şafak Pekdemir’in başrollerini paylaştığı, Aytaç Ağırlar’ın ikincisini kaleme aldığı sevilen aşk hikayesi “İncir Reçeli 2’nin galası Kanyon AVM, Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşti.

Filmin başlamasına az bir süre kala salona gelen oyuncular gösterim öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Filmin başrol oyuncusu Halil Sezai “Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ederiz. Ben bugün çok gergin ve heyecanlıyım o yüzden sözü arkadaşlara bırakıyorum” dedi.

Filmin senaristi Aytaç Ağırlar, kalifiye bir ekiple özverili çalıştıklarını vurgulayarak, şunları söyledi. “”Kağıtta yazılana inanan bir ekip vardı.

Kendi kanaatimiz, ilk filmi aratmayacak bir iş ortaya çıktı. Biz buna iş diyemiyoruz, aramızda duygusal bir bağlılık var.

Umuyorum ki filmi izleyenler, ilk filmde yaşadıkları duyguları bunda da bulacaklar. Bu dakikadan sonra konuşacak bir şeyimiz yok. Bundan sonra konuşacak olan filmdir.”

Filmin başrol oyuncularından Halil Sezai Paracıkoğlu da ikinci filmde de şarkılar bestelediklerini kaydederek, “Filmi izleyenlerin tepkilerine göre bu şarkıların etkisini göreceğiz” diye konuştu.

Diğer başrol oyuncusu Şafak Pekdemir ise bunun ilk sinema filmi deneyimi olduğunu ifade ederek, “Böyle başarılı bir yapımda oyuncu olarak bulunmak çok heyecan verici” dedi.

Galadan Notlar:

6 ayda 56 kilo verdi

Galaya sevgilisi ile katılan Pelin Öztekin son zamanlarda verdiği kilolar ile dikkat çekti. 6 ayda 56 kilo verdiğini belirten genç oyuncu “Mide ameliyatıda oldum ve devamı gelecek” dedi.

Film hakkında yorumda bulunan Öztekin “İlkinde çok ağlamıştım, ben zaten sulu gözlüyüm. Filmin ikincisinide çok merak ediyorum, izleyip göreceğiz” dedi.

Akıl sağlığına dikkat ederek oyunculuk yapabilirler!

Yılmaz Erdoğan ile sürekli boşanma haberleri çıkan Belçim Bilgin galaya yalnız başına katıldı.

Bilgin “İlk filmde çok etkilenmiştim, fenomen bir film sonuçta” dedi. Halil Sezai’nin hem oyunculuk hemde şarkılığı bir arada yürütmesini soran muhabirlere açıklama yapan Belçim Bilgin “Ben her ikisinede hayranım belirli ölçülerde” dedi.

Son dönemde birçok sanatçının oyunculuğa yönelmesini değerlendiren oyuncu “Akıl sağlığına dikkat ederek herkes yapabilir” diyerek ilginç bir yoruma imza atmış oldu.

Belçim Bilgin hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi içinde ise “Ben Beşiktaş’lıyım ama Fenerbahçe’yi destekliyorum, 4-2 kazanır” dedi.

İlk filmde ağladım!

Kertenkele dizisinin başrol oyuncusu Serra Tokdemir galaya yalnız katılan isimlerden oldu. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu “Ben daha çok romantik komedi filmleri seviyorum. İlk filmde ağladığım yerler olmuştu, bakalım bugünde olacak mı?” dedi.

Yeni sevgilisini galada görücüye çıkardı!

Gecenin en dikkat çeken çiftlerinden biriside Sermiyan Midyat ve yeni sevgilisi Rezan Denizman oldu. Basın mensuplarından görüntü vermemek için daha önce birçok kez kaçan oyuncu bu defa sevgilisinin elini tutarak salona geldi. Bir hayli keyifli olduğu dikkat çeken Midyat “İnçir Reçeli’nin tatmaya geldik” diyerek salona doğru gitti.

Evlat hasretine dayanamadı!

Demet Akbağ geceye eşi Zafer Çika ve oğlu Ali ile katıldı. Bir hayli neşeli poz veren aile hemen salona giderken Akbağ basın mensupları ile kısa süreli sohbet etti.

İlk filmi izlemediğini belirten oyuncu “Fırsatım olmadı ama çok merak ediyorum, izleyip göreceğiz” dedi.

Oğlu Ali Çika’yı eğitim için yurt dışına gönderen ve sonrasında hasretine dayanamayıp geri getiren Akbağ “Ali olamadan yapamadık geri aldık, okuluna burda devam edecek” dedi.

Halil Sezai’nin hem oyunculuğu hemde sesini beğendiğini söyleyen başarılı oyuncu, hafta sonu oynanacak terbi içinde skor tahmini değil iyi dileklerde bulundu. Akbağ “Futbolun artık bir tadı kalmadı, inşallah kazasız belasız bir maç olur.

Çünkü taraftarların sahaya girmediği bir maç derbi olmuyor insanların gözünde” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.