İniş mi, çıkış mı?

İniş mi, çıkış mı?
Sezona peş peşe aldığı galibiyetlerle başlayan fakat ilerleyen haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen Selçuklu Belediyespor basketbol takımı, yarın Bursaspor’u konuk edecek. Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak karşılaşma saat 16.00’da ba

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin 12. hafta karşılaşmasında en yakın takipçisi Bursaspor Durmazlar’ı konuk edecek. Lige galibiyet serisiyle başlayan fakat ilerleyen haftalarda inişli çıkışlı bir grafik çizen mavi-beyazlılar, en yakın takipçisi karşısında galip gelerek yeniden çıkışa geçmek istiyor.

SIRALAMA MAÇI

Şu ana kadar olan süreçte topladığı 19 puanla 4. sırada kendisine yer bulan Selçuklu Belediyespor, 18 puanla en yakın takipçisi Bursaspor ile karşılaşacak. Üst sıralarda kalmak isteyen mavi-beyazlılar kendi saha ve seyircisi önünde rakibini mağlup etmek için parkeye çıkacak.

DANİALS’E BÜYÜK GÖREV

Mavi-beyazlı kulübün başarılı oyuncularından William Daniels, yarın oynanacak Bursaspor maçında büyük bir sorumluluk altına girecek. Ligde üst sıralarda kalmak isteyen Selçuklu ekibinde Daniels’in jer zamandakinden daha fazla sayı atması gerekecek.

BLOK LİDERİ GÜVEN VERİYOR

Selçuklu Belediyespor’un başarılı basketbolcularından İzzet Türkyılmaz, son haftalardaki performansıyla güven veriyor. Başarılı sporcu takımda 7,45 ortalaması ile ribaund, 1,81 ortalamasıyla da blok lideri olarak ön plana çıktı.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.