İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI OLAĞAN KURULU GERÇEKLEŞTİ

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI OLAĞAN KURULU GERÇEKLEŞTİ
İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Pazar günü yapılacak seçim öncesinde Bera Otel’de düzenlenen program ile 15. Olağan Kurulu’nu gerçekleştirildi.

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi, Bera Otel’de 15’inci Olağan Kurulunu gerçekleştirdi. Kurula 14’üncü dönem yönetim kurulu başkanı İbrahim Hakkı Erken, 15. Dönem adayları Faruk Demet ve Süleyman Kamil Akın, TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Celil Çalış’ın yanı sıra çok sayıda delege ve üye katıldı. Kurulda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hakkı Erken, 15’inci olağan kurulun İnşaat Mühendisleri Odası’na hayırlı olmasını dileyerek;   “30 yıldır meslektaşlarımızın sesi olan TMMOB Konya Şubesi’ne hizmet eden tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönem seminerler ve çalışmalarda yoğunlaştık. Bu görev anlayışı ile bayrağı diğer arkadaşlarıma devretmenin gururunu yaşıyorum. Genel kurulumuzun ve temsilcilerimizin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasını temenni ediyorum” dedi.

3 BİN 75 DELEGE OY KULLANACAK

Kurula konuk konuşmacı olarak katılan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yaşar Kaltakçı ise “ Genel kurulumuzun vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu seçimde diğer seçimlerden farklı olarak iki aday ve haliyle iki liste olacak. Bu durumunda odamızda yeni bir hareketlenmeye neden olacaktır. Kurulumuza ve adaylara başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

3 bin 75 üye ve delegenin oy kullanacağı seçim yarın saat 9:00’da başlayarak akşam 17:00’a kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.