İnstagram fotoğrafları kitapçığa çevrildi

İnstagram fotoğrafları kitapçığa çevrildi
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından “Kendi Selçuklu’nu İnstagram’la Çek” ismi ile düzenlenen yarışmada yer alan fotoğraflarlar kitapçık haline getirildi.


Selçuklu Belediyesi, instragam yarışmasına katılan fotoğrafların arasından seçilen 200’ün üzerinde fotoğrafı kitapçık haline getirdi. Selçuklu’nun tarihi, kültürel ve sosyal alanlarının fotoğraflarının bulunduğu kitapçıkta birbirinden farklı kareler ilgililerin beğenisine sunuldu.
Selçuklu Belediyesi tarafından Selçuklu’nun ve Selçuklu eserlerinin tüm dünyada tanıtılması amacıyla başlatılan “Kendi Selçuklu’ nu İnstagram’la Çek” başlığıyla düzenlenen yarışma büyük ilgi görmüş ve birçok fotoğraf meraklısı fotoğrafları ile yarışmada yer almıştı. 5 bin 758 fotoğrafın kıyasıya yarıştığı yarışmada jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmede en yüksek puanı alan 5 fotoğraf ödüle layık görülürken ödüllerini Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın elinden almışlardı.
İnstragam yarışmasına katılan fotoğrafların itina ile seçilip kitapçık haline getirildiğini ifade eden Selçuklu Belediyesi yetkilileri, Selçuklu Medeniyeti’nin ulusal ve uluslararası platformda tanıtılmasına yönelik çalışmalara desteklerinin süreceğini, bu bağlamda farklı lokasyonlarda yarışmalar düzenlenmeye devam edeceğini ifade etti.
İnstaragam kitapçığı Selçuklu Belediyesi’nden ücretsiz olarak temin edilebiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.