Irak'taki olaylar

Irak'taki olaylar
Irak'ın başkenti Bağdat'ta gerçekleştirilen saldırılarda 1'i polis 9 kişi öldü, 23 kişi yaralandı

BAĞDAT (AA) - Irak'ın başkenti Bağdat'ın farklı bölgelerinde gerçekleştirilen saldırılarda 1'i polis 9 kişinin öldüğü 23 kişinin yaralandığı bildirildi.

İçişleri Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, başkentin güney doğusundaki Et-Tıveyse bölgesinde polis devriye aracını hedef alan bombalı saldırıda 1 polis öldü, 4 polis yaralandı. Et-Tarimiyye ilçesine bağlı El-Mişahede bölgesinde bir semt pazarı yakınlarına yerleştirilen bombanın infilak etmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

El-Medain ilçesine bağlı El-Hannase bölgesinde bir futbol stadı yakınlarındaki bombalı saldırıda ise 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. El-Kifah Caddesi'nde bir dükkanın önünde patlayan bomba 2 kişinin ölmesine, 4 kişinin yaralanmasına neden oldu.

El-Belediyyat bölgesinde silahlı kişilerin 2 sivilin bulunduğu bir araca ateş açması sonucu araçta bulunanlardan biri yaşamını yitirdi diğeri yaralandı.

Saldırıların sorumluluğunu üstlenen olmadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.