İş Yerinden Hırsızlık Kamerada

İş Yerinden Hırsızlık Kamerada
Denizli'de iş yerinden mutfak malzemesi ve buzdolabı soğutucusunun motorunu çalan şüpheli güvenlik kamerasınca kaydedildi

DENİZLİ (AA) - Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bir restoranda meydana gelen hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

29 Ekim Bulvarı'ndaki bir balık restoranında bulunan mutfak malzemeleri iki gün arayla çalındı.

İş yeri sahibinin durumu bildirmesi üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Kayıtlarda, iki kadın zanlının farklı günlerde iş yerine geldiği, iş yerinin bahçesinde bulunan ve mutfakta kullanılan malzemeleri ile buzdolabı soğutucusunun motorunu çuvala koyarak uzaklaştığını tespit etti.

Tanınmamak için yüzünü peçeyle kapattığı görülen kadınların yakalanması için çalışma başlatıldı.

İş yeri sahibi Can Yaylalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, hırsızlığın özellikle sabah saatlerinde meydana geldiğini fark ettiklerinde hırsızı yakalamak için nöbet tutmaya başladıklarını söyledi.

Yüzünü peçeyle kapatan iki kadının iki gün arayla balık restoranından da hırsızlık yaptığını ileri süren Yaylalı, "Sabah saatlerinde dükkan açılmadan önce, buradaki eşyaları çalıyorlar. Özellikle bayanlar geliyor. Suratı örtülü peçeli bir şekilde geliyorlar. Nöbet tutuyoruz kimi zaman. Cadde üzerinde geziyorlar, sadece bize değil, cadde esnafı da bu durumdan rahatsız." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.