IŞİD, İstanbul ve Roma'yı Fethetmek İstiyor

IŞİD, İstanbul ve Roma'yı Fethetmek İstiyor
IŞİD, propagandalarını yaymak için yayınladığı derginin son sayısında örgüt olarak asıl amaçlarının İstanbul ve Roma'yı fethetmek olduğunu belirtti.

Irak ve Suriye'de faaliyet gösteren Irak-Şam İslam Devleti (IŞİD) adına yayınlanan derginin son sayısında İslam dünyası ve Türkiyehakkında çarpıcı detaylara yer verildi.

IŞİD, ŞERİAT DEVLETİ KURMAK İSTİYOR

Son dönemlerde yaptığı kanlı eylemler ile adından söz ettiren IŞİD; Irak, Suriye, Filistinve Ürdün topraklarını içine alan bölgede Şeriat'a dayalı bir devlet kurmayı amaçlıyor.IŞİD ve lideri Ebu Bekir Bağdadi, ABD, Ab ve Türkiye'nin "terörist örgütler listesi"nde yer alıyor.

"İSTANBUL VE ROMA FETHEDİLECEK"

Zaman zaman Türkiye tarafından da desteklendiği ileri sürülen IŞİD, propagandalarını daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla yayınladığı dergisinin son sayısında İstanbulhakkında tartışma yaratacak bir detaya yer verdi.

2010 yılında Amerikan saldırısında hayatını kaybeden örgütün askeri kanat sorumlusu Ebu Hamza El-Muhacir'in sözlerinin ön plana çıkartıldığı dergide "Kendilerinden bazılarını esir alanlar ya da kendilerinden daha önce esir alınan ve ardından İslam'ı kabul eden bazılarına ulaşmak ve onlarla savaşmak isteyecekler. Bu köleleştirme, ateşkesin imzalanmasından önce ya da ihanetten sonra olacak, en doğrusunu Allah bilir. Bu olaylar son, büyük ve en kanlı savaş olan el Melhametul Kübra'ya zemin hazırlayacak. Bu savaş Müslümanlar ve Rumlar arasında Deccal'ın ortaya çıkması ve Mesih'in inişinden önce olacak. Bu savaş Hıristiyan Rumların dönemini sona erdiriyor. Savaşın sonunda Müslümanlar İstanbul'a ve sonrasında Roma'ya ilerleyecekler. Bu iki şehir fethedilecek ve buralarda hilafet bayrağı yükseltilecektir" ifadelerine yer verildi.

"KADINLARINIZI ESİR ALACAĞIZ"

Batılı devletlere "Roma'nızı fethedeceğiz, haçınızı kıracağız, kadınlarınızı esir alacağız" tehdidinde bulunan örgüt, saldırılardan asla yılmayacaklarını belirterek şu açıklamalara yer verdi: "Ve sizlere söz veriyoruz (haçlılar) Allah'ın izniyle bu seferiniz son seferiniz olacak. Yenilecek ve hezimete uğratılacak, daha önceki seferlerinizin yenildiği ve hezimete uğratıldığı gibi, ancak bu kez biz arkasından size saldıracağız, siz bize asla saldırmayacaksınız. Roma'nızı fethedeceğiz, haçınızı kıracağız, kadınlarınızı esir alacağız Yüce Allah'ın izniyle. Bu O'nun bize vaadidir, O yücedir ve vaadinden dönmez. Eğer bizler o zamanlara yetişmezsek, bizim çocuklarımız ve torunlarımız yetişecek ve oğullarınızı köleler olarak köle pazarlarında satacaklar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.