İslam İşbirliği Teşkilatı 13. Zirvesi

İslam İşbirliği Teşkilatı 13. Zirvesi
Başbakan Davutoğlu ile Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzzetbegoviç'in görüşmesinde, ikili ilişkiler, Türkiye'nin Bosna Hersek'te devam eden projeleri, karşılıklı ticaret, Bosna Hersek'in NATO üyeliği süreci ele alındı

İSTANBUL (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13. Zirvesi kapsamında Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç ile görüştü.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, İstanbul Kongre Merkezi'nde yaklaşık 20 dakika süren görüşmede, ikili ilişkiler, Türkiye'nin Bosna Hersek'te devam eden projeleri, karşılıklı ticaret, Bosna Hersek'in NATO üyeliği süreci ele alındı.

Başbakan Davutoğlu, görüşmede, Türkiye'nin Bosna Hersek'e desteğinin bugüne kadar olduğu gibi devam edeceğini ifade etti.

Görüşmede, İzzetbegoviç de Başbakan Davutoğlu'na, Türkiye'de meydana gelen terör saldırılarında hayatını kaybedenler için taziye dileklerini iletti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.