İslam İşbirliği Teşkilatı 13. Zirvesi

İslam İşbirliği Teşkilatı 13. Zirvesi
Zirveye katılmak için Türkiye'ye gelen ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarını taşıyan uçaklar, Atatürk Havalimanı apronundaki özel alanda hazır bekletiliyor

İSTANBUL (AA) - İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 13. İslam Zirvesi için Türkiye'ye gelen ülkelerin devlet ve hükümet başkanlarını taşıyan uçakların Atatürk Havalimanı apronundaki özel alanda bekleyişleri sürüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde İstanbul Kongre Merkezi'nde devam eden zirveye katılan ülkelerin liderlerini taşıyan uçaklar, dün sırayla havalimanına indi. Özel uçaklarından inen liderler, karşılamanın ardından havalimanında oluşturulan özel alandan resmi araçlarıyla ayrıldı.

İstanbul'a gelen bazı liderlerin özel uçaklarının bugün de havalimanında beklediği görüldü. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Katar Emiri Temim Bin Hamad Al Sani ile Brunei Sultanı Hasan El-Bulkiye Muiziddin Va’dulah'ı taşıyan büyük uçaklar da alanda hazır tutuldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.