İstanbul merkezli ilaç kaçakçılığı operasyonu

İstanbul merkezli ilaç kaçakçılığı operasyonu
İstanbul merkezli 32 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edildi

İSTANBUL (AA) - İstanbul merkezli 32 kentte gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Sahte reçete ve sağlık raporlarıyla aldıkları yüksek fiyatlı ilaçları, yurt dışına gönderdikleri iddia edilen organize suç örgütüne yönelik, İstanbul merkezli Ankara, Diyarbakır, Adana, Mersin, Antalya, Hatay, Siirt, Şanlıurfa, Batman, Malatya, Ağrı ve Mardin'in de aralarında bulunduğu 32 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 90'ı doktor, hemşire ve eczacı 107 kişiden 98'i çevik kuvvete ait otobüslerle geniş güvenlik önlemleri altında Bayrampaşa Devlet Hastanesine getirildi.

Gözaltına alınan 107 kişinin 9'u emniyetten serbest bırakılırken, 98 kişi sağlık kontrolünden sonra Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine götürüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.