İstanbul Merkezli Uyuşturucu Operasyonu

İstanbul Merkezli Uyuşturucu Operasyonu
İstanbul ve Kocaeli'deki operasyonda, Venezuela'dan yük gemisiyle getirilen 68 kilogram kokain ele geçirildi- Operasyonda yakalanan 3'ü yabancı uyruklu 6 kişi tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Venezuela'dan yük gemisiyle getirilen 68 kilogram kokainin ele geçirildiği operasyonda yakalanan 6 kişi tutuklandı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Venezuela'dan gelen bir yük gemisinin su içinde kalan alt bölümünde saklanan kokainin, Darıca açıklarında dalgıç tarafından çıkarıldığı ve sürat teknesiyle teslim alındığı istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Narkotik ekiplerinin, teknik ve fiziki takibinin ardından 6 Ekim'de İstanbul'un Avcılar ve Pendik ile Kocaeli'nin Darıca ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonda, 3'ü yabancı 6 kişi gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, 68 kilogram kokain, 40 bin dolar, 1 tabanca, 5 mermi, hassas terazi, 2 dalgıç kıyafeti, su altı motoru ve 2 gemi sandığı ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 6 şüpheli tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.