İstanbul-Roma uçağı Saraybosna'ya zorunlu iniş yaptı

İstanbul-Roma uçağı Saraybosna'ya zorunlu iniş yaptı
Bazı yolcuların çıkardığı olaylar sonucu Saraybosna'ya inen uçaktaki 5 Türk vatandaşı gözaltına alındı

SARAYBOSNA (AA) - İstanbul-Roma seferini yapan uçak, bazı yolcuların çıkardığı olay sonucu Saraybosna'ya zorunlu iniş yaptı, uçaktaki 5 Türk vatandaşının gözaltına alındığı bildirildi.

AA muhabirine açıklamada bulunan Bosna Hersek Sınır Polisi Sözcüsü Sanela Dujkovic, Pegasus Havayolları'na ait İstanbul-Roma seferini yapan uçaktaki 5 Türk vatandaşının gözaltına alındığını ve halen Uluslararası Saraybosna Havalimanı'nda gözetim altında tutulduklarını söyledi.

Gözaltına alınan ve alkollü oldukları gözlenen yolcuların kabin personeline sözlü tacizde bulunduğunu, ayrıca aldıkları alkollü içeceklerin ücretini ödemeyi reddederek olay çıkardığını aktaran Dujkovic, bu kişilerin ilk uçakla Türkiye'ye iade edileceğini sözlerine ekledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Lazio'ya konuk olacak Galatasaray'ın taraftarlarının da söz konusu uçakta bulunduğu öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.