"İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları"

"İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları"
Vali Şahin: "Kentin her alanına azami derecede önem vermek durumundayız"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul'un dünyanın sayılı kentlerinden olduğunu belirterek, "Kentin her alanına azami derecede önem vermek durumundayız" dedi.

Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda, ilçedeki il yöneticileri, STK'lar, meslek kuruluşları, üniversite yöneticileri ve muhtarlarla "İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları"nda bir araya gelen Vali Şahin, Eyüp'ün, İstanbul’un önemli ilçelerinden biri olduğunu söyledi.

İstanbul'un, bir medeniyetin, kültürün özeti olduğunu dile getiren Şahin, "İstanbul, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en önde gelen kadim şehirlerinden birisidir. Buraya hizmet etmek hepimiz için bir şanstır" dedi.

Şahin, İstanbul'da her işin değerli olduğunu anlatarak, "Bu kente hizmet edenler olarak, buraya dair kafamızda, kenti daha iyiye götürme noktasında yapacak işler var. Bu tür istişareler bunların yapılmasını kolaylaştırıyor" diye konuştu.

İstanbul'un her alanıyla önemli bir metropol olduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"İstanbul’da birçok alanda aynı anda çalışmak zorundayız. Birini ihmal edip, diğerini ön plana çıkarma durumumuz var. Kentin her alanına azami derecede önem vermek durumundayız. Herkes bulunduğu konumda önemli hizmetler, hayati işler yapıyor. Kimsenin kimseye üstünlük taslamaya, bir alanı küçük görmeye, önemsizmiş gibi karşılaştırma yapmaya hakkı yok. İstanbul'da güvenlik, eğitim, sağlık, kültür, spor, ormancılık, çevre hatta tarım bile önemli. Önemsiz olan hiçbir alan yok. Bu tür toplantılar hizmetlerimiz için önemli katkılar sunuyor."

Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek de ilçe hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca ilçeyi tanıtan görüntü izlettirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.