İstanbul'da Golf Şöleni

İstanbul'da Golf Şöleni
THY Dünya Kupası'nın 49. ayağı yarın yapılacak

Türk Hava Yolları (THY) Dünya Golf Kupası'nın 49. ayak müsabakaları yarın İstanbul'da yapılacak.

Kemer Golf Resort'ta gerçekleştirilecek organizasyonda dünyanın 50 farklı kentinden amatör sporcular karşı karşıya gelecek. Turnuva kapsamında iki farklı kategoride 108 amatör golf oyuncusu bireysel olarak yarışacak ve her bir kategorinin birincisi, 10-11 Kasım tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek büyük finale katılma şansını yakalayacak.

THY'nin uçtuğu 50 farklı noktada gerçekleştirilen turnuvaya ayrıca her şehirden katılan oyuncular arasında yapılan çekilişle iki kişiye, çift kişilik THY business class uçuşu ve Belek’te beş yıldızlı bir otelde yedi gecelik her şey dahil konaklama hediye edilecek. 

THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, önemli etkinliğin ikinci yılında İstanbul'daki golfseverlerle buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "Turnuva iki yıl içerisinde büyük bir başarıya ulaştı. Geçen yıl 12 destinasyonla başlattığımız turnuvayı, bu yıl Türk Hava Yolları'nın uçtuğu 50 noktaya yaydık. Bundan sonraki senelerde hedefimiz, daha fazla noktada daha fazla amatör golfçüye ulaşmak" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.