İstanbul'da kar yağışı

İstanbul'da kar yağışı
Anadolu yakasında kar yağışı etkisini artırarak sürdürüyor- Yağış nedeniyle biriken karın ağırlığına dayanamayan çok sayıda ağaç devrildi

İSTANBUL (AA) - İstanbul’da kar yağışı etkisini artırarak sürdürüyor.

Özellikle Anadolu yakasında Kadıköy, Maltepe, Ümraniye, Çekmeköy, Beykoz ilçelerinde kar yağışı sabah saatlerinden itibaren zaman zaman etkisini artırarak tipi şeklinde görüldü.

Yoğun kar yağışı nedeniyle biriken karın ağırlığına dayanamayan ağaçlar devrildi. Göztepe Mahallesi Ege Sokak'ta da bir apartmanın bahçesinde bulunan iki çam ağacı park halindeki otomobillerin üzerine devrildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, motorlu testereler ve vinçle müdahale ederek ağaçların altında kalan 2 otomobili kurtardı. Otomobillerde maddi hasar oluştu.

Kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Ana arterlerde herhangi bir sıkıntı yaşanmazken tuzlama yapılmayan ara sokaklarda sürücüler zaman zaman zor anlar yaşıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.