İstanbul'da terör örgütü operasyonu

İstanbul'da terör örgütü operasyonu
Sancaktepe'de bir medya kuruluşunun matbaasına yönelik silahlı saldırı hazırlığındaki 2 şüpheli yakalandı

İSTANBUL (AA) - Sancaktepe'de bir medya kuruluşunun matbaasına yönelik silahlı saldırı hazırlığındaki 2 şüpheli yakalandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde bir terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Sancaktepe'de bir medya kuruluşunun matbaasına yönelik silahlı ya da molotofkokteyli ile saldırı ve kundaklama şeklinde eylem hazırlığındaki 2 şüpheli, kullandıkları plakasız motosikletle ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüphelilerin yapılan üst aramalarında, 1 pompalı tüfek, 5 bu silaha ait fişek, 2 kar maskesi ve 2 çift eldiven bulundu. Şüphelilerin tanınmamak ve eylemden sonra rahatça kaçmak için çift kat pantolon ve kazak giydikleri bildirildi.
Şüphelilerden birinin silahlı terör örgütü üyesi olmaktan yargılandığı ayrıca, 4 Mayıs'ta Beykoz'da bir inşaat firmasının araç parkındaki iş makinelerine yönelik kundaklama eylemini gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.