İstanbul'da "Yol Verme" Cinayeti

İstanbul'da "Yol Verme" Cinayeti
Üsküdar'da, iki otomobil sürücüsü arasında trafik ışıklarında yol verme yüzünden çıktığı belirtilen tartışmada, silahla bir kişiyi öldürdüğü, bir kişiyi de yaraladığı iddia edilen şüpheli yakalandı

İSTANBUL (AA) - Üsküdar'da, iki otomobil sürücüsü arasında trafik ışıklarında yol verme yüzünden çıktığı belirtilen tartışmada, silahla bir kişiyi öldürdüğü, bir kişiyi de yaraladığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, 29 Nisan'da Çengelköy Caddesi'ndeki trafik ışıklarında Hakan Kahya (32) ve arkadaşı Celal Evren Tanyıldız (31) ile bir otomobil sürücüsü arasında yol verme konusunda tartışma yaşandı.

Daha sonra yoluna devam eden Kahya'nın bir süre ilerledikten sonra durduğu marketin önüne tartıştığı kişiler de geldi.

Burada tartışmanın büyümesi üzerine, Tanyıldız ve Kahya'ya otomobil sürücüsünün yanındaki Fatih K. (23) silahla ateş etti.

Haber verilmesinin ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu Kahya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Tanyıldız ise hastaneye kaldırıldı. Fatih K. ve otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Üsküdar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceledi.

Otomobilin plakasını tespit eden polis, düzenlenen operasyonla Fatih K'yı yakaladı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Kartal'daki Anadolu Adliyesine sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.