İstanbul'daki patlama

İstanbul'daki patlama
Yol kenarında park halindeki araçta bulunan patlayıcının, askeri servis aracının geçişinin hemen sonrasında uzaktan kumandayla patlatıldığı öğrenildi- Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı, Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruştu

İSTANBUL (AA) - Sancaktepe'de yol kenarında park halindeki araçta bulunan patlayıcının uzaktan kumandayla patlatıldığı öğrenildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Samandıra'da askeri servis aracının geçişi sırasında park halindeki bir araçta meydana gelen patlamaya ilişkin soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu'ndan bir savcı, olay yerinde inceleme yapmak üzere görevlendirildi.

İlk belirlemelere göre, yol kenarında park halindeki araçta bulunan patlayıcının, askeri servis aracının geçişinin hemen sonrasında uzaktan kumandayla patlatıldığı öğrenildi.

Terör saldırısında canlı bombaya ilişkin bir bulguya rastlanmadığı kaydedildi.

Bu arada, polis helikopteri de olay yerinde havadan çalışmalara destek verdi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.