İstanbul'daki terör saldırısı

İstanbul'daki terör saldırısı
İstanbul Valiliği:- "Askeri personeli taşıyan servis aracının geçişi sırasında park halindeki patlayıcı yüklü bir aracın uzaktan infilak ettirilmesi sonucu 5'i asker, 3'ü sivil olmak üzere 8 vatandaşımız yaralanmıştır."

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valiliği, Sancaktepe'deki terör saldırısında, 5'i asker, 3'ü sivil olmak üzere toplam 8 kişinin yaralandığını duyurdu.

İstanbul Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, saat 16.45 civarında Sancaktepe İsmail Hakkı Tunaboylu Kışlası'nda görev yapan askeri personeli taşıyan servis aracının geçişi sırasında park halindeki patlayıcı yüklü bir aracın uzaktan infilak ettirildiği belirtildi.

Terör saldırısında 5'i asker, 3'ü sivil olmak üzere 8 kişinin yaralandığı aktarılan açıklamada, "Yaralılardan biri ağır, 7’sinin durumu ise hafif olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayla ilgili detaylı inceleme ve araştırmalar uzman ekiplerimizce sürdürülmekte olup fail ya da faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, yaralılara acil şifa dileğinde bulunuldu.

- "Şokta olan 3 kişi müşahede altında tutulacak"

Bu arada, bazı yaralıların tedavi altına alındığı VİA Hospital Sancaktepe Hastanesi Başhekimi Fahrettin Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastanelerine getirilen yaralıların hepsinin durumunun iyi olduğunu söyledi.

Özkan, tedavi altına alınan yaralılardan şokta olan 3'ünün bugün müşahede altında tutulacağını, diğer yaralıların taburcu edileceğini anlatarak, yaralanmaların genellikle el ve yüz bölgesinde olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.