İşte Anadolu'nun kamp programı

İşte Anadolu'nun kamp programı
Yeni sezon hazırlıkları için Anadolu Selçukspor 10 Temmuz tarihinde toplanacak

Yeni sezon hazırlıklarını 10 Temmuz tarihinde Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri'nde başlayacağını belirten Kulüp Basın Sözcüsü Doç.Dr. Hakan Salim Çağlayan üç aşamalı kamp çalışmaları ile lige hazırlanacaklarını kaydetti.

Yeni sezon hazırlıkları için futbolcularımızın 10 Temmuz 2017 tarihinde Konya’da toplanacağını kaydeden Hakan Salim Çağlayan: “Takımımız bir hafta süreyle çalışmalarını Konya’da sürdürecek. Bu sırada çeşitli testler yapılarak futbolcularımız yeni sezon için hazırlanacak. Takımımız daha sonra ikinci etap çalışmaları için 18 Temmuz 2017 tarihinde Erzurum’da kampa girecek. 30 Temmuz’da sona erecek Erzurum kampının ardından daha çok hazırlık maçlarının oynanacağı Afyon kampı 2 Ağustos 2017 tarihinde başlayacak. 11 Ağustos’ta sona erecek Afyon kampının ardından futbolcularımız 2 gün izin yapacak ve 26 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon için son hafta hazırlıklarını Konya’da tesislerimizde sürdürecek” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.