İto Başkanı Çağlar'ın Vefatı

İto Başkanı Çağlar'ın Vefatı
İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Gülle:- "Değerli kardeşim İbrahim Çağlar’ı zamansız kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kişiliği, duruşu ile hepimizin gönlünde yer edinen, ülkesinin kalkınması için yaptığı başarılı çalışmalarl

İSTANBUL (AA) - İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar'ın vefatına ilişkin "Değerli kardeşim İbrahim Çağlar’ı zamansız kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kişiliği, duruşu ile hepimizin gönlünde yer edinen, ülkesinin kalkınması için yaptığı başarılı çalışmalarla takdirleri kazanan İbrahim Çağlar, geride bıraktığı güzelliklerle anılacaktır." ifadelerini kullandı.

İTHİB Başkanı İsmail Gülle, yaptığı yazılı açıklama ile bu sabah geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Çağlar'ın vefatından duyduğu üzüntüyü paylaştı.

"Değerli kardeşim İbrahim Çağlar’ı zamansız kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz" ifadelerini kullanan Gülle, kişiliği, duruşu ile herkesin gönlünde yer eden Çağlar'ın, ülkesinin kalkınması için yaptığı başarılı çalışmalarla takdirleri kazandığını, geride bıraktığı güzelliklerle anılacağını aktardı. Gülle, Çağlar'ın ailesi ve iş dünyasına başsağlığı diledi.

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) Yönetim Kurulu da yaptığı açıklamayla taziyede bulundu.

İbrahim Çağlar'ın son dönemde Türkiye'nin yetiştirdiği önemli iş adamlarından biri olduğu vurgulanan açıklamada, "İbrahim Çağlar'ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. İTO'da başarılı hizmetleri ile öne çıkan İbrahim Çağlar yeri doldurulmayacak başarılara imza attı. İş dünyasının büyük kaybı Sayın İbrahim Çağlar'a Allah'tan rahmet, kederli yakınları ve tüm iş camiasına sabır ve başsağlığı diliyoruz." temennisinde bulunuldu.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.