İYİ Parti Konya'dan Kemal Özcan için suç duyurusu

İYİ Parti Konya'dan Kemal Özcan için suç duyurusu
İYİ Parti Konya İl teşkilatı; teröristbaşı Abdullah Öcalan için “yerli ve milli bir şahsiyettir” ifadelerini kullanan Doç. Dr. Kemal Özcan hakkında Konya Adliyesi’nde suç duyusunda bulundu.

İYİ Parti Konya İl teşkilatı Habertürk’te teröristbaşı Abdullah Öcalan için “yerli ve milli bir şahsiyettir” ifadelerini kullanan Tunceli Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı ve rektör danışmanı Doç. Dr. Kemal Özcan hakkında Konya Adliyesi’nde suç duyusunda bulundu. Öcalan ve PKK üzerine yıllarca çalıştığını ifade eden Özcan, yayın esnasında “şahsi fikrimi belirtiyorum” diyerek Öcalan için “Yerli ve milli bir şahsiyettir” ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, muhatap hakkında Konya Cumhuriyet Başsavcılığına yapılan suç duyurusuyla ilişkin açıklamasında, "Şüpheli Kemal Özcan, terör örgütü propagandası yapmış, halkımızı açıkça kin ve düşmanlığa sevk etmiştir" ifadelerini kullandı.

İşte Av. Gökhan Tozoğlu'nun açıklamaları...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum