İzgören Öğrencilerle Bir araya Gelecek

İzgören Öğrencilerle Bir araya Gelecek
“Selçuklu Kariyer Okulu” programı kapsamında, kişisel gelişim uzmanı ve yazar Ahmet Şerif İzgören, “Geleceği Yönetmek” isimli sunumuyla öğrencilerle bir araya gelecek. Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen program, 20 Ek

elçuklu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi düzenlediği farklı programlarla siyaset, bilim ve sanat dünyasından birçok ünlüyü üniversite öğrencileriyle buluşturuyor. Bu programlara bir yenisini ekleyen Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, “Selçuklu Kariyer Okulu”  programı kapsamında, kişisel gelişim uzmanı ve yazar Ahmet Şerif İzgören’i üniversite öğrencileri ile buluşturuyor. “Geleceği Yönetmek” isimli sunumuyla öğrencilerle bir araya gelecek olan İzgören, “Bilgi Yatırımı, Yetenek Yönetimi, Bakış Açısı Değişimi, Girişimcilik” başlıklı konularda öğrencilere deneyim paylaşımında bulunacak. 

Selçuklu Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından Ahmet Şerif İzgören’in katılımıyla düzenlenecek program 20 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 14:00’de Selçuk Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Kariyer Okulu her ay farklı konu ve konuklarla öğrencilerin eğitim hayatına destek olacak. Önümüzdeki aylarda mezuniyet sonrası iş bulma, etkili CV hazırlama, uygun meslek seçimi gibi konularda da eğiticiler öğrencilere eğitim verecek. Yılsonunda Kariyer Okuluna katılan öğrencilere sertifika verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.