İzmir Büyükşehir Belediyespor, yarı final peşinde

İzmir Büyükşehir Belediyespor, yarı final peşinde
İzmir temsilcisi, Kadınlar Hentbol Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında 4 sayı farkla mağlup olduğu Polonya ekibi EKS Start'la yarın evinde karşılaşacak


İZMİR (AA) - İzmir Büyükşehir Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın Polonya temsilcisi EKS Start'ı ağırlayacak.

Çeyrek final ilk maçında rakibine 29-25 mağlup olan İzmir Büyükşehir Belediyespor, rövanş müsabakasında rakibini saat 17.00'de, Celal Atik Spor Salonu'nda konuk edecek.

Müsabakada Yunan hakemler Michail Mertinian ile Evangel Syrepisios düdük çalacak.

İzmir temsilcisinin bir üst tura çıkması için rakibini 5 sayı farkla mağlup etmesi gerekiyor. İzmir Büyükşehir Belediyespor, rakibini 25 sayının altında tutup, müsabakayı 4 farklı kazanması halinde de adını yarı finale yazdıracak.

İzmir Büyükşehir Belediyespor, rakibini daha önce 2000-2001 sezonunda Challenge Kupası 4. turunda elemişti.

Bu turu geçecek ekip, yarı finalde İspanya'dan Gran Canaria ile karşılaşacak.

Avrupa kupalarında 36. maçına çıkacak İzmir Büyükşehir Belediyespor'un daha önceki müsabakalarda 15 galibiyeti ve 20 yenilgisi bulunuyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.