İzmir'de iş yeri yangını

İzmir'de iş yeri yangını
Bornova'da inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde çıkan yangın, hasara neden oldu- Yangına müdahale eden itfaiye eri, çatının çökmesi sonucu beton zemine düşerek yaralandı

İZMİR (AA) - İzmir'in Bornova ilçesinde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri, bulunduğu çatının çökmesi üzerine beton zemine düşerek yaralandı.

Kemalpaşa Mahallesi'nde yapı kimyasalları satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İş yerindeki kimyasal maddelerin tutuşmasıyla kısa sürede büyüyen yangın, olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Yangına müdahale eden itfaiye erlerinden Muharrem Kahramantürk, üzerinde bulunduğu çatının çökmesi sonucu beton zemine düşerek yaralandı.

Ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Kahramantürk'ün durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Yangının çıkış nedenin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.