İzmir'de sahte içki operasyonu

İzmir'de sahte içki operasyonu
Konak, Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinde sahte içki imalatı yapıldığı belirlenen 3 ayrı adrese düzenlenen operasyonda, bir miktar kaçak, bir miktar da sahte içki ele geçirildi, olayla ilgili 2 kişi tutuklandı

İZMİR (AA) - Konak, Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinde sahte içki imalatı yapıldığı ve depolandığı tespit edilen 3 ayrı adrese düzenlenen operasyonda, bir miktar kaçak, bir miktar da sahte içki ele geçirildi, olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Bu adreslerde yapılan aramalarda 2 bin boş şişe, 9 bin 800 etiket, 2 bin şişe kapağı, bin 967 sahte bandrol, 525 şişe bandrolsuz içki, 97 şişe yabancı menşeli içki, bin 555 litre açık içki ile 3 içki tankı ele geçirildi, bir araçta yapılan aramada da 432 şişe bandrolsüz içki bulundu.

Olayla ilgileri bulunduğu iddia edilen H.Ö. (66), M.Y. (45), M.O. (35), S.K. (39) ve A.İ. (38) yakalandı.

H.Ö, M.O. ve S.K. ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, A.İ. ve M.Y. tutuklandı.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.