İzmir'deki Kuyumcu Soygunu

İzmir'deki Kuyumcu Soygunu
izmir'in Seferihisar ilçesinde kuyumcuyu öldürüp altınlarla kaçan soygunculardan üçüncüsü Karabağlar'da yakalandı

Seferihisar ilçesinde kuyumcu soygununa karışan zanlılardan üçüncüsü de yakalandı, olayda kullanılan silah ve çalınan 18 bin lira değerindeki altın ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre soruşturmayı yürüten İzmir Jandarma Komutanlığı ekipleri, olay yerinden kaçarken yakalanan C.A. ve M.D'nin verdiği ifadelerden, soyguna karışan üçüncü kişinin kimliğini belirledi. Karabağlar ilçesinde bir iş yerine baskın düzenleyen jandarma ekipleri, zanlılardan M.Ş.A'yı yakaladı.

Gözaltındaki zanlıların sorgularında, gasp edilen altınları ve olayda kullanılan silahı ormanlık alana gizlediklerini anlatmaları üzerine jandarma ekipleri, Seferihisar'ın Yeniköy ve Orhanlı Mahalleleri arasındaki ormanlık alanda eğitimli köpeklerle arama çalışması başlattı. Ekipler, kuyumcudan çalınan 18 bin lira değerindeki altın ve olayda kullanılan tabancayı zanlıların gizledikleri yerde ele geçirdi. 

Zanlıların sorgularının tamamlanmasının ardından İzmir Adliyesi'ne gönderilecekleri bildirildi. 

-Olay

Seferihisar ilçesi Mersinalanı mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki kuyumcuya gelen 3 kişi, silah tehdidiyle altınları gasp etmek istemiş, kendilerine direnen iş yeri sahibi Akın Gelmez'i (34) silahla yaraladıktan sonra tezgahtaki altınları alarak kaçmıştı. Yaralı Gelmez kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri zanlılardan C.A. ve M.D'yi kaçtıkları otomobilde yakalamıştı. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.