İzmir'deki terör saldırısı

İzmir'deki terör saldırısı
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı: - "İzmir Adliyesine yönelik herhangi bir siber saldırı gerçekleşmediği gibi bu kapsamda Cumhuriyet Başsavcılığımız personeli adliyeye çağrılmamıştır"

İZMİR (AA) - İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, İzmir Adliyesine yönelik siber saldırı yapıldığı ve personelin adliyeye çağrıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını bildirdi.

Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada, bazı yayın organlarında asılsız iddiaların yer aldığının görüldüğü belirtildi.

İzmir Adliyesi önünde yaşanan terör saldırısının ardından siber saldırı yapıldığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığının vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bahsi geçen haberler, gerçeği yansıtmamakta olup İzmir Adliyesine yönelik herhangi bir siber saldırı gerçekleşmediği gibi bu kapsamda Cumhuriyet Başsavcılığımız personeli adliyeye çağrılmamıştır. Menfur saldırıyla ilgili adli soruşturma tüm detaylarıyla çok yönlü bir şekilde yürütülmektedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.