İzmir'deki terör saldırısı

İzmir'deki terör saldırısı
Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırının ve çatışmanın yaşandığı bölgedeki çalışmaları tamamladı

İZMİR (AA) - İzmir'de, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, terör saldırısının ve çatışmanın yaşandığı alanda yaptıkları çalışmayı tamamladı.

Saldırı ve çatışmanın ardından Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bölgede titiz bir çalışma yürüttü. Ekipler, terör örgütü üyelerinden ele geçirilen silah, mühimmat ve patlamada kullanılan otomobil ile saldırganlara ait ikinci araçta incelemelerde bulundu.

Patlamanın etkisiyle çevreye dağılan araç parçalarını da toplayan ekipler, yaşanan çatışma sonrasında öldürülen teröristlerin kimliklerinin belirlenmesi için bu kişilerde parmak izi çalışması yaptı. Patlamadan etkilenen çevredeki otomobiller de ekiplerce incelendi.

Sağanak yağış altında sürdürülen çalışmaların ardından belediye ekiplerince bölgede temizlik çalışması gerçekleştirildi. Adliye önünden geçen Manas Bulvarı da tek yönlü olarak trafiğe açıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.