Kadıköy Anadolu Lisesi Öğrencileri Kan Ve Kök Hücre Bağışı Yaptı

Kadıköy Anadolu Lisesi Öğrencileri Kan Ve Kök Hücre Bağışı Yaptı
İSTANBUL (AA) - Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri, Türk Kızılay iş birliğiyle düzenlenen kampanyada, kan ve kök hücre bağışı yaptı.Kadıköy Anadolu...

İSTANBUL (AA) - Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencileri, Türk Kızılay iş birliğiyle düzenlenen kampanyada, kan ve kök hücre bağışı yaptı.

Kadıköy Anadolu Lisesi ile Türk Kızılay iş birliğiyle "Kan ver kalplerde kal" sloganı ile dün başlatılan kan ve kök hücre bağışı kampanyası sürüyor.

Moda'daki okulun bahçesinde devam eden kampanyaya ilişkin AA muhabirine bilgi veren Okul Müdürü Ali Fuat Güney, geçen yılki kampanyada 450 ünite kan ve 70 kök hücre bağışı yapıldığını, bu yıl bin ünite kan ve 200 kök hücre bağışı hedeflediklerini söyledi.

Güney, toplumsal duyarlılık oluşturmayı, Türk Kızılay'a ihtiyacı olan kan ve kök hücre bağışı anlamında katkı sağlamayı amaçladıklarını anlatarak, kampanyayı gelecek yıllarda da devam ettirmek istediklerini belirtti.

Ali Fuat Güney, Türk Kızılay'ın, kan bağışı ve kök hücre bağışı yapan her öğrenciye bir çam fidanı verdiğini, bunların da Aydos Ormanı'na dikileceği anlattı.

Kampanya 3 gün sürecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.