Kadın sporculara karanfil sürprizi

Kadın sporculara karanfil sürprizi
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün muay thai kursuna katılan kadınlara, antrenman sırasında karanfil dağıtıldı


ANTALYA (AA) - Antalya'da muay thai kursuna katılan kadınlara, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil dağıtıldı.

Süleyman Evcilmen Spor Salonu'ndaki antrenmanına sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren gençlik merkezi görevlileri, çalışma yapan yaklaşık 30 kadına karanfil dağıtarak, Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden muay thai antrenörü Yasin Urlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bünyesinde birçok tekniği barındıran muay thai sporunun dünyada hızla yayıldığını belirtti.

Salonlarında antrenman yapan sporcuların yüzde 70'inin kadınlardan oluştuğunu belirten Urlu, "Bu spor branşında kadınların olması bizi mutlu ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nun desteğiyle gençlik merkezi çalışan arkadaşlarımızla sürpriz yaparak bu özel günde karanfil dağıttık" diye konuştu.

Urlu, 7'den 77'ye tüm kadınların spor yapması gerektiğinin altını çizerek, hareketli yaşamın ömrü uzatan unsurlardan bir tanesi olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.