Kadınlar, Meme Kanserine Karşı Pembe Balon Uçurdu

Kadınlar, Meme Kanserine Karşı Pembe Balon Uçurdu
Meme kanserini yenen veya tedavisi devam eden yüz kadın, hastalığa dikkati çekmek için bin pembe balonu gökyüzüne bıraktı.

Meme kanserine dikkati çekmek isteyen yüz kadın, bin pembe balonu gökyüzüne bıraktı.

Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı dolayısıyla meme kanserini yenen veya tedavisi devam eden yüz kadın, hastalığa dikkati çekmek için Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi'nin bahçesinde buluştu .

Kadınlar, üzerinde "Farkındayım, korkmuyorum" yazan bin pembe balonu gökyüzüne bıraktı.

Hastalığı yenen bayanlar , yaşadıklarını kaleme alıp, meme kanseriyle çabalayan kadınlara umut olması için hastanedeki üç dilek ağacına astı.  

Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Genel Cerrahi Uzmanı Babek Tabandeh, etkinlik öncesinde kadınlara hastalıkla  hayata hususunda veri (bilgi) verdi.

Bu kadar yaygın olan hastalıkla savaşmanın yollarının iyi bilinmesi  gerekmekde olduğunu açıklayan Tabandeh, hastalıkta erken tanının önemini vurguladı.

Özellikle 40 yaş üstü kadınların her sene mamografi çektirmesi gerekmekde olduğunu açıklayan Tabandeh, " Bu sebepten ötürü ilk olarak tetkiklerin düzenli bir şekilde yapılmasını öneriyoruz. Hastalıkla mücadele sürecinde moral en çok büyük ilaçlardan. Stresten uzak durulmalı, hastanın morali yüksek olmalıdır" diye belirtti . 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.