Konyaspor'da kadro bilmecesi

Konyaspor'da kadro bilmecesi
Akhisar Belediyespor maçı öncesi cezalılar, form durumu ve kadro dizilişi, ilk 11’i kurmakta Mehmet Özdilek’i zorluyor. Tecrübeli teknik adam bazı bölgelerde bol alternatifin bazı bölgelerde ise yetersizliğin ikilemini yaşıyor

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynanacak Akhisarspor maçı öncesinde kadro bilmecesi yaşıyor. Yeşil-beyazlılarda takımın kurgusal dizilişi, sakat ve cezalılar ile form durumu kadro kurmada teknik adam Mehmet Özdilek’i zorluyor. Sakatlığı devam eden sol bek Ferhat Öztorun’un yerine Ömer Ali Şahiner görev alması beklenirken, stoperde Ali Turan’ın yanında kimin oynayacağı son gün belli olacak. Mehmet Özdilek, hemen her antrenmanda farklı isimleri denerken, Moke ile Selim arasında forma savaşı yaşanıyor. 

SOL BEK YİNE ÖMER ALİ

Konyaspor’un sakat sol beki Ferhat Öztorun, cuma günü oynanacak Akhisarspor maçına da yetişemeyecek. Çok fazla hata yapan Eren Albayrak’ı yanında oturtacak Mehmet Özdilek, bu bölgede yine Ömer Ali Şahiner’i oynatacak.

STOPER KİM?

Teknik direktör Mehmet Özdilek, cezalı Petar Filipovic’in yerine Selim Ay ve Wilfred Moke’yi deniyor. Daha önce stoperde Jonsson ve Volkan Fındıklı’ya da şans veren Özdilek, bu isimlerin performanslarını yakından takip ediyor. Dörtlü içinde formaya en yakın isimler ise Moke ve Selim.

MEHDİ NEREDE OYNAYACAK?

Adis Jahovic ve Samuel Eto’o transferleriyle çift forvetli sistemine dönüş yapan Atiker Konyaspor’da, orta saha oyuncusu Mehdi Bourabia’nın nerede oynayacağı merak konusu oldu. Mehmet Özdilek’in güvendiği isimlerden Mehdi, 4-2-3-1 sisteminde 10 numara mevkiinde ve ikili orta sahada görev yapmıştı. Mehdi’nin yeri, forvetin durumuna göre belli olacak.

FOFANA HAMLE OYUNCUSU OLACAK

Son maçlarda form durumunu yukarılara çeken Fofana, Mehmet Özdilek’i zorlayan isimlerden biri. İlk 11 başladığı bazı maçlarda silik bir görüntü veren Fofana, zaman zaman ise kendine hayran bırakan bir futbol ortaya koydu. Fofana’nın bu performansı Özdilek’in de dikkatinden kaçmazken, tecrübeli teknik adam Fofana’yı hamle oyuncusu olarak yanında tutacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.