Kahramankazan Belediyesi Kalite Belgesi Aldı

Kahramankazan Belediyesi Kalite Belgesi Aldı
ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesi, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye...

ANKARA (AA) - Kahramankazan Belediyesi, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almaya hak kazandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye toplantı salonunda düzenlenen törene Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kaymakam Engin Aksakal ve belediye personeli katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ertürk, belediyede göreve başladığı 2004 yılından itibaren Kahramankazan'da büyük bir değişim yaşandığını belirtti.

Ertürk, "13 yıllık süreçte Kahramankazan hızla göç almasına rağmen adli olayların en az olduğu, sosyal barışın maksimum seviyede tesis edildiği bir ilçe haline geldi. Kahramankazan şu anda çok farklı bir noktaya geldi. Köylerine dahi otobüs seferleri düzenlenen, sosyal donatı olarak neredeyse bir eksiği kalmayan ilçe konumuna geldik. Altyapısı, üstyapısı, sosyal donatı alanları, her alandaki çalışmalarıyla şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışıyla halka her türlü imkanı sunabilmek için yola çıktık. Bu hizmetlerin sunulmasında desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilçe halkı adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Belediyede vatandaş odaklı ve vatandaş memnuniyetini en üst seviyede sağlamayı amaçlayan prensiple hareket ettiklerini aktaran Ertürk, çalışanların motivasyonu ve memnuniyetinin de kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

Ertürk, şunları kaydetti:

"Bu uluslararası belgeyi almadan önce yıllık hedeflerimizi belirleyerek aylık olarak takip ettik, iç ve dış paydaş çalıştayları yaptık. İlk stratejik planımızı hazırlayarak yayınladık. Vatandaş ve çalışanlarımızın memnuniyetini esas alarak yürüttüğümüz çalışmalar uluslararası standartlarda da tescillenmiş oldu. Bu belgeyi Türkiye'de almaya hak kazanan ilk kamu kurumu olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ertürk'e ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi takdim edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.