Kahramanmaraş'ta Bayırbucak Türkmenlerine yardım

Kahramanmaraş'ta Bayırbucak Türkmenlerine yardım
Elbistan ilçesindeki camilerde cuma namazı sonrası Bayırbucak Türkmenleri için yardım toplandı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Müftülüğü ve Hayrat İnsani Yardım Derneğinin organizasyonunda Elbistan ilçesindeki camilerde cuma namazı sonrası Bayırbucak Türkmenleri için yardım toplandı.

İlçedeki camilerde cuma hutbesinde din görevlilerince bu haftaki yardımların Bayırbucak Türkmenleri için yapılması istendi.

Cami çıkışı cemaat, yardım kutusuna bağışlarını bıraktı.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Elbistan İl Temsilcisi Hasan Candemir, ilçe genelinde toplanan yardımların Bayırbucak Türkmenlerine gönderileceğini söyledi.

Duyarlı Elbistan halkına teşekkür eden Candemir, yardımların devamını diledi. Candemir, "Bayırbucak'taki kardeşlerimize her türlü yardımı kabul ediyoruz. İkinci el eşya, gıda, giysi, nakit akıllara ne gelirse destek olunmasını bekliyoruz. İki çocuğumuz kumbaralarını getirip Bayırbucak Türkmenleri'ne ulaştırılması için bize teslim etti. Milletimiz, bu konuda çok hassas davranıyor" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.